KISSAT

Tutustu Kissakahvila Helkatin kissoihin!

Pete

Kahvilan kingi

Pete on porukan vanhin ja lauman johtaja. Hän on tullut kahvilalle Ylivieskan löytöeläintalosta. Pete on luonteeltaan temperamenttinen ja omanarvontuntoinen ja häntä kannattaakin ihmisen lähestyä kunnioituksella.

Tuli

Kilpparityttö

Tuli on kuin harvinainen jalokivi: Äärimmäisen kaunis, mutta vaikea nähdä läheltä. Leikit ja herkut ovat kuitenkin tie hieman ujon neidin sydämeen, huiskan ja raksujen perässä vikkeläkinttuinen tyttö jaksaa kipittää. Tuli nauttii olla esillä, vaikkei aina annakaan koskea

Nestori

Kaikkien kaveri

Kaikkien kaveri
Nestori on kaikkien kaveri ja kahvilaan tullessa hänet tapaakin usein jo ovelta tervehtimästä. Siinä missä sisko Helmiina heittelee huikeita voltteja, Nestori juoksee pitkin koivunrunkoja.

Puu

Nuori hurmuri

Nuori herra viihtyy niin ihmisen sylissä kuin Herkuleksen ja Peten kanssa painileikeissäkin. Puu käyttää häikäilemättömästi hyväkseen asemaansa nuorimmaisena ja hankkiutuu taidokkaasti kisukavereiden ruokakupeille, kun oma pöperö on popsittu.

Tyylilyyli

Hääräilijä

Mustavalkoinen kaunotar osallistuu miellään askareeseen kuin askareeseen. Nimestään huolimatta neiti ei ole käytökseltään aina kovinkaan hienostunut, vaan ennemminkin hassutteleva tättähäärä, jonka toilailuja saa seurata hymyssä suin.

Helmiina

Leikkisä neiti

Pienikokoinen Helmiina valloittaa sinut suloisuudellaan ja sosiaalisuudellaan.  Huomiota rakastava neitokainen on myös kova juttelemaan, erityisesti leikittäjää etsiessä Helmiinan ääni ei paljoa häviä sumusireenille.

Herkules

Peloton ja utelias

Herkules on tyypillinen nuori mies: koko ajan menossa. Peloton ja utelias Herkku-Herkules hyppää pöydälle aikeinaan varastaa pala kakkua lautaseltasi, seuraavassa hetkessä jo juoksennellen ympäri kahvilaa hippasilla kahvilan juniorin Puun kanssa.

Kalle

Pehmeäturkkinen lekottelija

Pehmeäturkkinen Kalle on komeankokoinen lekottelija, joka mielummin tarkkailee muiden leikkejä sivusta ja nukkuu päiväunensa Peten seurassa. Kerran päivässä Kallella on kuitenkin juttelushow, johon kuuluu selällään makoilu vatsarapsutusten toivossa.

Kotia etsivät kissat

Kissojen Suojelu Ry

Aukioloajat

Tiistai – Perjantai

12.00 -20.00

Lauantai

11.00 -18.00

Sunnuntai – Maanantai

Suljettu

Syysloma 18-24.10

Maanantai – Perjantai

11.00 -20.00

Lauantai

11.00 -18.00

Sisäänpääsymaksu 5€/ hlö, mikä menee kissojen hyvinvointiin.

Kissajooga

Maanantai

17.00-18.30

Joogan paikkavaraukset:

Ota yhteyttä